top of page
saaga_kuvitus-03.png

SAAGAN TARINA

Saaga on syntynyt halusta auttaa etenkin pienyrittäjiä. Jokainen yritys tarvitsee oman saagansa, tarinan, mistä yritys tunnetaan. Mikä on se tuli, josta yritys hakee tahdon kehittyä ja tehdä kokonaisvaltaista liiketoimintaa. Entä voima, mikä luotsaa yritystä ja sen työntekijöitä eteenpäin. 

Jokainen ihminen on uniikki, kuten on myös jokainen yritys. Kun oma saaga löytyy, niin se on perusta, jolle on hyvä rakentaa suuriakin rakennelmia. Autamme selkeyttämään sinun saagaasi. Asiakkaita kiinnostaa, mistä yrityksesi on lähtenyt ja missä se on tänä päivänä. Aitous ja persoonallisuus on se pohja, tuli ja voima. 

 

Me voimme olla saagasi purje, joka vie sinua eteenpäin liiketoiminnassasi. Me saagalaiset autamme sinua, yrittäjä, saavuttamaan ja löytämään oman saagasi, tulen ja voiman. 

 

Terveisin Saaga crew

SAAGAN ARVOT

Jalous

Viljelemme hyvää mieltä korjataksemme parhaan sadon. Kohtelemme sekä asiakkaitamme, että toisiamme reilusti, avoimesti ja läpinäkyvästi.

Tavoitteellisuus

Kohdistamme katseemme horisonttiin ja sen yli. Asetamme tavoitteet yhdessä asiakkaamme kanssa, ja toimimme niiden mukaisesti.

Kumppanuus

Purjehdimme määrätietoisesti kohti samaa päämäärää. Olemme aidosti yrittäjän tukena ja pyrimme löytämään parhaat ratkaisut asiakkaamme tarpeisiin.

Yhteisöllisyys

Käymme eteenpäin yhdenvertaisina yhtenä rintamana. Toimimme yksilöinä yhteisen hyvän eteen ja tuemme toinen toistamme matkalla kohti päämäärää.

Arvot
bottom of page